VVB en VVB+ fulfilment

Bol.com staat bekend als een prominent platform voor e-commerce professionals in zowel Nederland als België. Het gemak en de veelzijdige kansen die het biedt, maken het een ideale keuze voor het opbouwen van een florerende business. In lijn met dit, specialiseert Dura Fulfilment zich in het stroomlijnen en optimaliseren van het leveringsproces voor de partners van bol.com.

Jouw gehele logistieke traject wordt door ons beheerd; we verzorgen de verzending van jouw pakketten met behulp van VVB of VVB+. Je hebt een cut-off tijd van 23:59 uur. Mocht je eerder strikes hebben ontvangen vanwege het niet nakomen van leveringsbeloftes, we zijn hier om je te ondersteunen en te zorgen dat dit in de toekomst vermeden wordt.

Verhoog jouw omzet, winstmarges en prestaties met Dura Fulfilment!

VVB VVB plus fulfilment

De voordelen van VVB & VVB+

Als je wil dat wij jouw spullen versturen samen met bol.com, dan kun je kiezen voor VVB of VVB+. 'Verzenden Via Bol', oftewel VVB, is een superhandige en aantrekkelijke manier om je producten te versturen, speciaal voor de bol.com ondernemers in Nederland. Hieronder vertellen we je meer over de pluspunten en details van VVB en VVB+.

VVB

  • Aantrekkelijke tarieven en daarmee lagere vervoerskosten
  • Je bent niet meer verantwoordelijk voor de prestaties van de vervoerder
  • Zoekgeraakte zendingen worden tot 75 procent van de verkoopprijs vergoed, inclusief de verzendkosten
  • Gratis extra bezorgopties bieden aan je klanten
  • Klantvragen over de levering worden beantwoord door bol.com

VVB+

  • Dezelfde voordelen als VVB heeft
  • De leverbelofte 'voor 23:59 uur besteld, morgen in huis'
  • De hoogste potentiële conversie mogelijk op bol
  • Nóg meer tevreden klanten
Ampere bezorgt voor bol Dura VVB+-3

Hoe werkt VVB en VVB+ bij Dura Fulfilment

Meld je aan voor VVB of VVB+

Meld je eenvoudig aan bij bol.com. Dit doe je bij de instellingen in jouw verkoopaccount. Vaak staat VVB er al tussen. Staat VVB+ er nog niet tussen? Geen paniek!
Je kan VVB+ eenvoudig aanvragen door bol.com te bellen, chatten of te mailen. Geef simpelweg aan dat je bij Dura Fulfilment zit en je hebt binnen een paar dagen toegang tot VVB+. Dit komt omdat wij een officiele partner zijn van VVB+ (Ampère).

De wisselwerking tussen VVB en Dura

Om te verzenden met VVB of VVB+ zijn vanuit jou na de aanmelding geen acties meer nodig. Dura Fulfilment krijgt met ons slimme systeem automatisch de juiste verzendlabels van bol.com. Hierdoor verzenden wij het direct met de juiste leverancier. De klant krijgt vanuit bol automatisch een email en Track en Trace code. Je hoeft dus niets meer zelf te doen!