Vacature Orderpicker Emmen

Dura Fulfillment is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van logistiek en fulfilment. We streven ernaar om onze klanten Europees te voorzien van efficiënte en betrouwbare logistieke oplossingen. Van het ontvangen van goederen tot het verzenden van bestellingen, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

We zijn op zoek naar enthousiaste orderpickers om ons team te versterken. Als orderpicker bij Dura Fulfillment ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verzamelen en verpakken van producten volgens de instructies van de klant. Je zult werken in ons magazijn, waar snelheid, precisie en teamwork essentieel zijn. We zoeken naar mensen die gedreven zijn, fysiek fit en gemotiveerd om bij te dragen aan ons succes.

Waarom bij ons werken?

Als lid van het Dura Fulfillment-team maak je deel uit van een dynamische en groeiende organisatie die waarde hecht aan haar medewerkers. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. Bovendien bieden we een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten:

Solliciteren